Throw No More løftes frem av Springwise

Det engelskbaserte selskapet, Springwise, har som mål å fremme innovative bedrifter som jobber for en bærekraftig utvikling.

Hver uke løfter de frem nye bedrifter som bidrar til å utvikle løsninger for jordens mest presserende problemer. Denne uken har de valgt å trekke frem Throw No More!

Springwise skriver blant annet:

“Det internasjonale matpolitiske forskningsinstituttet (IFPRI) har viet en del av sitt nye forskningsprogram om matindustrien for mennesker og planeten (FIPP) til å støtte mer “miljøvennlige produksjons- og distribusjonssystemer.” Mens hele matindustriens forsyningskjede arbeider med å øke gjennomsiktigheten og redusere avfall, hjelper innovasjoner som Throw No More med å fremme avfallsreduksjon på alle nivåer. Ved å gjøre teknologien enkel å integrere i eksisterende systemer, og uten unødvendig arbeid for personalet, øker Throw No More sjansen for at bedrifter vil prøve ut nye ideer” (oversatt fra springwise.com).

Det betyr enormt mye for oss å få internasjonal omtale og det gir oss styrke til å fortsette med arbeidet for en bærekraftig matindustri!

Les hele artikkelen her.

 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?