Reduser matsvinn og øk din fortjeneste

Øk din fortjeneste med Throw No More

Throw No More gir en sanntidsvisning av nedprisede matvarer som nærmer seg utløpsdato i butikkene nær deg og sparer forbrukerne både tid og penger. 

Butikkene som er med i appen selger i gjennomsnitt 46% flere nedprisede varer og øker i snitt sin årlige inntjening med hele 62%. Samtidig drar app-brukere nytte av en gjennomsnittlig rabatt på 47%. Butikkenes matsvinn reduseres med 4%.

I 2022 bidro Throw No More-appen til at over 2128 tonn mat og 8 millioner varer, som nærmet seg utløpsdato, ble solgt og ikke kastet. 

Hvorfor Throw No More?

I motsetning til mange av konkurrentene våre har Throw No More satt forhandlere og stramme bruttomarginer i sentrum av sin forretningsmodell.

Etter en enkel IT-integrasjon med Throw No More trenger ikke de ansatte i butikken å gjøre ekstra arbeid.

Det er ikke nødvendig å oppbevare varer som er solgt via appen i en egen pose til kjøperen kommer og henter. Kjøperen handler varene direkte i butikk uten å reservere dem i forkant. 

 

Pushvarsler om din butikk

Throw No More-appen jobber kontinuerlig for å vise frem aktuelle matvaretilbud til våre brukere. Vi tilbyr derfor også skreddersydde push-varsler om tilbudene i din butikk. Din butikk kan fremme matvaretilbud via et varsel som går ut til de app-brukerne som enten har lagret din butikk som favoritt, eller som befinner seg i nærheten. Med andre ord kan du reklamere for dine produkter direkte til kundene dine –helt uten ekstra kostnader. 

Hvorfor?

I matbutikkene kastes det over 60 000 tonn med mat hvert år. Dette er problematisk fordi det betyr at vi bruker unødvendige ressurser og bidrar til unødvendig miljøbelastning for kloden, ved å produsere og distribuere mat som ikke blir spist. Dagligvarebransjen har et ansvar i henhold til Bransjeavtalen for matsvinn om å bidra til å halvere matsvinnet i 2030 sammenlignet med 2015. Throw No More gir kunden oversikt over matvarer som nærmer seg dato, slik at disse enklere blir solgt. Vi gjør det enklere for din butikk å bidra til å nå dette målet.

Hva koster det?

Pris per butikk fra kr 947,- i måneden.

Tallene fra vår undersøkelse gjort med 100 butikker i perioden januar 2019 – oktober 2022, viste at gjennomsnittlig tar det kun tre måneder for butikkene å tjene inn dette. 

Ønsker du en avtale for hele din butikkjede? Ta kontakt!

 

 

Finn ut mer om løsningen

I Norge kastes det over 417 000 tonn mat hvert år. Med Throw No More-appen håper vi du vil bli med å få til en dramatisk endring.

TNM Statistikk

Vi ønsker å jobbe med reduksjon av matsvinn tidlig i verdikjeden. Derfor bruker vi data på nedpriset og solgt, eller svinnet mat, til å gi deg god oversikt og prognoser. Slik kan du enklere redusere svinnet og øke lønnsomheten! Derfor er vi i gang med utviklingen av TNM statistikk, et enkelt verktøy for både kjedene og butikkene. Sammen skal vi sørge for å kunne si farvel til matsvinnet i dagligvarebransjen!

Forberedt på fremtiden

Throw No More er et teknologiselskap som tenker fremover! Vi ser for oss en grønn verden, hvor vareflyten i dagligvarebransjen fungerer så godt at matsvinnet er minimalt. Vi benytter maskinlæring og kunstig intelligens (AI) for å dra best mulig nytte av innsikten vi får på varer som står i fare for å bli kastet.

Vi gleder oss til å se fremgangen på teknologi i dagligvarebransjen. Derfor er vi forberedt på ny teknologi som 2D koder og dynamisk nedprising, slik at TNM kan automatisere prosessen for din butikk! 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?