Reduser matsvinn og øk din fortjeneste

Invester i bedriften din og miljøet

Få tilgang til vår app på rekordtid – vanligvis innen 3-4 uker! 

Med vår skreddersydde tilnærming til prising, kan du være trygg på at du får den beste verdien for din butikk. Vår lisens starter fra kun 1000 kr per måned, tilpasset etter dine behov og budsjett.

Prisen avhenger av flere faktorer, inkludert antall butikker i avtalen, avtalens varighet, integrasjon med ditt eksisterende datasystem for en sømløs opplevelse (live antall), samt eventuelle tilleggsløsninger som er nødvendige for å oppfylle deres krav.

Vi er stolte av å fortelle at våre kunder typisk ser en avkastning på investeringen i løpet av kort tid! Dette betyr at du ikke bare bidrar til bedriftens økonomiske suksess, men også til en bærekraftig fremtid for miljøet.

Throw No More vil i tillegg til å hjelpe din bedrift med å løse svinnutfordringer, også kunne gi bedriften økt synlighet og eksponering til markedet. Vi skreddersyr løsninger for kundene våre og tilbyr flere spennende måter å øke deres synlighet i markedet.

Med over 200 000 nedlastere av vår app, får du tilgang til ett stort antall potensielle kunder i ditt geografiske nærområde.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer og finne den optimale løsningen for din butikk eller kjede. La oss sammen skape en løsning som løfter din virksomhet til nye høyder!

Øk din fortjeneste med Throw No More

Throw No More gir en sanntidsvisning av nedprisede matvarer som nærmer seg utløpsdato i butikkene nær deg og sparer forbrukerne både tid og penger. 

Butikkene som er med i appen selger i gjennomsnitt 46% flere nedprisede varer og øker i snitt sin årlige inntjening med hele 62%. Samtidig drar app-brukere nytte av en gjennomsnittlig rabatt på 47%. I tillegg bidrar appen til å redusere butikkens matsvinn.

I 2022 bidro Throw No More-appen til at over 2128 tonn mat og 8 millioner varer, som nærmet seg utløpsdato, ble solgt og ikke kastet. 

Hvorfor Throw No More?

I motsetning til mange av konkurrentene våre har Throw No More satt forhandlere og stramme bruttomarginer i sentrum av sin forretningsmodell.

Etter en enkel IT-integrasjon med Throw No More trenger ikke de ansatte i butikken å gjøre ekstra arbeid.

Det er ikke nødvendig å oppbevare varer som er solgt via appen i en egen pose til kjøperen kommer og henter. Kjøperen handler varene direkte i butikk uten å reservere dem i forkant. 

 

Pushvarsler om din butikk

Throw No More-appen jobber kontinuerlig for å vise frem aktuelle matvaretilbud til våre brukere. Vi tilbyr derfor også skreddersydde push-varsler om tilbudene i din butikk. Din butikk kan fremme matvaretilbud via et varsel som går ut til de app-brukerne som enten har lagret din butikk som favoritt, eller som befinner seg i nærheten. Med andre ord kan du reklamere for dine produkter direkte til kundene dine –helt uten ekstra kostnader. 

Hvorfor?

I matbutikkene kastes det over 60 000 tonn med mat hvert år. Dette er problematisk fordi det betyr at vi bruker unødvendige ressurser og bidrar til unødvendig miljøbelastning for kloden, ved å produsere og distribuere mat som ikke blir spist. Dagligvarebransjen har et ansvar i henhold til Bransjeavtalen for matsvinn om å bidra til å halvere matsvinnet i 2030 sammenlignet med 2015. Throw No More gir kunden oversikt over matvarer som nærmer seg dato, slik at disse enklere blir solgt. Vi gjør det enklere for din butikk å bidra til å nå dette målet.

Finn ut mer om løsningen

I Norge kastes det over 417 000 tonn mat hvert år. Med Throw No More-appen håper vi du vil bli med å få til en dramatisk endring.

TNM Statistikk

Vi ønsker å jobbe med reduksjon av matsvinn tidlig i verdikjeden. Derfor bruker vi data på nedpriset og solgt, eller svinnet mat, til å gi deg god oversikt og prognoser. Slik kan du enklere redusere svinnet og øke lønnsomheten! Derfor er vi i gang med utviklingen av TNM statistikk, et enkelt verktøy for både kjedene og butikkene. Sammen skal vi sørge for å kunne si farvel til matsvinnet i dagligvarebransjen!

Forberedt på fremtiden

Throw No More er et teknologiselskap som tenker fremover! Vi ser for oss en grønn verden, hvor vareflyten i dagligvarebransjen fungerer så godt at matsvinnet er minimalt. Vi benytter maskinlæring og kunstig intelligens (AI) for å dra best mulig nytte av innsikten vi får på varer som står i fare for å bli kastet.

Vi gleder oss til å se fremgangen på teknologi i dagligvarebransjen. Derfor er vi forberedt på ny teknologi som 2D koder og dynamisk nedprising, slik at TNM kan automatisere prosessen for din butikk! 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?