Reduser matsvinnet i din butikk

Med Throw No More kan du gi kundene dine oversikt over hva din butikk har til nedsatt pris, enten fordi de nærmer seg utløpsdato eller fordi de av andre grunner ikke kan selges til full pris. Dette gjør det mulig for kundene å planlegge innkjøp av varer til en god pris, og bidra til mindre matsvinn. Du gjør en god deal – for din butikk, for kunden, og for miljøet.

Reduser matsvinn

I matbutikkene kastes det over 60 000 tonn med mat hvert år. Dette er problematisk fordi det betyr at vi bruker unødvendige ressurser og bidrar til unødvendig miljøbelastning for kloden, ved å produsere og distribuere mat som ikke blir spist. Dagligvarebransjen har et ansvar i henhold til Bransjeavtalen for matsvinn om å bidra til å halvere matsvinnet i 2030 sammenlignet med 2015. Throw No More gir kunden oversikt over matvarer som nærmer seg dato, slik at disse enklere blir solgt. Vi gjør det enklere for din butikk å bidra til å nå dette målet.

Bli en del av løsningen

I Norge kastes det over  417 000 tonn mat hvert år. Med Throw No More appen håper vi du vil bli med å få til en dramatisk endring.

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?