om throw no more

Hvem er Throw No More?

matsvinn app

Vår visjon

Vi lever for å gjøre det enklere å redusere matsvinn.

Hvis vi klarer dette -sammen med deg- gjør vi både lommeboken og miljøet en stor tjeneste. Dette er ikke bare ansvaret til forbrukere, men hele matindustrien. Vi har utviklet en plattform hvor forhandlere og forbrukere kan finne hverandre og redusere matsvinnet sammen, en gang for alle! Vi kan alle gjøre litt, og det gjør faktisk en stor forskjell.

Gründerens historie

Throw No More startet med at jeg, Kurt Falch Stokke, skulle ha meg en hamburger på bensinstasjonen. Det var sent på kvelden, og burgergrillen var stengt. Øynene mine gløttet over på pølsedisken, der lå det 12-14 pølser. Som sunnmøringen jeg er, spurte jeg om å få en gratis. Da fikk jeg beskjed om at de var pålagt å kaste de. Noe jeg synes var helt bak mål..

Der gikk det opp et lys for meg! Jeg må starte en app, slik at denne maten ikke går til spille. Det var sånn det hele startet. Etterhvert gikk jeg over til å heller fokusere på dagligvarebransjen. Jeg kunne snakket i timesvis om dette, men for å gjøre en lang historie kort: Det har vært mange år med utvikling, med oppturer og nedturer.

– Og nå har vi endelig lansert Throw No More-appen!

ansatt i throw no more

Finn ut mer om løsningen

I Norge kastes det over 417 000 tonn mat hvert år. Med Throw No More-appen håper vi du vil bli med å få til en dramatisk endring.

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?