Skreddersydde pushvarsler

Throw No More-appen jobber kontinuerlig for å vise frem aktuelle matvaretilbud til våre brukere. Derfor har vi nå gleden av å kunne tilby skreddersydde push-varsler om din butikk.

Hvis butikken din har mye av et produkt, eller bare har et ekstra godt tilbud, er det nå mulig å sende et push-varsel om dette ut til kundene dine. Vi kan sende ut et varsel direkte til brukerne av Throw No More-appen som befinner seg i nærheten av din butikk, eller som har valgt din butikk som favoritt i appen.

 

Dette er en unik mulighet til å kommunisere personlig og direkte med dine kunder. Du får informert om tilbud og økt sjansen for salg, samtidig øker du sannsynligheten for mersalg ved å minne kundene på din butikk. Og best av alt: det koster ingenting.

 

 

Vellykket kylling-push hos Joker Vestkanten

Tidligere i høst testet vi ut varsler i samarbeid med Joker Vestkanten. De hadde 32 kyllingfileter til 40% rabatt. Vi sendte ut et push-varsel kl 14 som nådde ut til totalt 450 enheter. Dette var enheter som enten befant seg i nærheten av Bergen/ Loddefjord, eller som hadde Joker Vestkanten som sin favorittbutikk i appen. Innen 24 timer var alle kyllingfiletene solgt til fornøyde kunder og en fornøyd butikk.

 

 

 

 

 

 

Har du lyst til å prøve? Kontakt oss på contact@thrownomore.no og gi beskjed om tilbudet ditt og når du ønsker at push-varselet skal sendes, så fikser vi resten!

 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?