Vegetarbloggen har vist oss at det er flere måter å bruke ferdig pizzadeig på. Hva med å teste denne deilige dessert-varianten?
Ingredienser
1 tynn pizzabunn
3 ss peanøttsmør
1 banan
50 g melkefri sjokolade
60 g cashewnøtter og tørka tropisk frukt (1 pose)
125 g melkefri yoghurt med vaniljesmak
Fremgangsmåte
Forvarm stekeovnen til 225 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
Ha på pizzabunnen, og smør peanøttsmør utover den.
Skjær banan i skiver og grovhakk sjokoladen. Ha oppå peanøttsmøret.
Stek pizzaen i ovnen i ca. 10 minutter – til sjokoladen begynner å smelte.
Grovhakk nøtter og frukt. Ta den varme pizzaen ut av ovnen, topp med vaniljeyoghurt, nøtter og frukt.
Skjær pizzaen i serveringsstykker, og spis den varm eller lun.