Den store vaffeldagen!

Denne helgen er det bare å finne frem vaffeljernet og invitere til fest! Den store vaffeldagen faller nemlig på lørdag, og i den anledning vil vi dele noen gode vaffeltips fra Joker!

Den 25. mars feirer vi vaffeldagen, og hvis du ikke føler deg som den største bakemesteren i gata gjør det ingenting. Nystekte vafler er utrolig godt samtidig som det er utrolig enkelt å lage. Antageligvis har du de fleste ingrediensene du trenger i kjøleskapet allerede.

 

Både små og store liker smaken av vafler. Stek opp, legg på fat og la de hjemme selv bestemme om de vil ha sukker, rømme, syltetøy, eller smør og brunost på. Fyll en mugge med saft, en med iskald melk og trakt en kanne med kaffe så har du en skikkelig vaffelfest på null komma niks.

Ønsker du å imponere litt ekstra kan du prøve deg på en vaffelkake. Den lager du ved å legge vaflene lagvis over hverandre med krem og friske bær mellom. Her kan du variere med vanlig krem og ekte eggekrem. Pynt med bær og melis på toppen.

I tillegg til den klassiske vaffeloppskriften har Joker funnet frem andre morsomme vaffeloppskrifter, hvis du ønsker å variere. Hva med disse fristende vaffelsandwichene, eller disse vaffelkjeksene med is? Eller kanskje du vil prøve deg på noe mindre søtt med disse grove vaflene med ost og skinke?

PS! Har du igjen hjemmelaget vaffelrøre, så holder den seg minst en uke i kjøleskapet og kan fint fryses og tines senere.

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?