Foto: Une Cecilie Oksvold

Pastagryte i det fri

Friskusen Une Cecilie fant ingredienser til denne deilige pastagryten gjennom Throw No More-appen, og her er oppskriften. Ettersom Une Cecilie er et ekte friluftsmenneske som synes maten smaker best ute, lagde hun denne gryten ute i det fri. Kanskje du vil prøve å lage den utendørs du også?

 

Ingredienser

– en pakke veganske grillpølser
– paprika
– grønnkål
– fløte
– pasta
– salt, pepper og pasta rossa-krydder

Fremgangsmåte

Kok pasta i egen kjel.

Stek opp pølsen og tilsett paprika.

Når de er gyldne slenger du i grønnkål og lar den falle litt sammen før du heller over en god skvett med fløte (Creme fraiche fungerer også).

Sil av vannet fra pastaen, og ha pasta opp i gryta.

La det hele koke sammen og krydre godt.

Enjoy – helst utendørs🔥

 

 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?