Nyheter og inspirasjon
Rester av grillmat
Det har vært grillsesong lenge nå og du begynner kanskje å bli litt lei? Vi ser at det er mye grillmat som blir priset ned
En prat med kjøpmannen
Vi i Throw No More jobber for å redusere matsvinnet i dagligvarebutikkene. I tillegg til å vise frem butikkenes nedprisede varer i Throw No More-appen,
Vi må samarbeide for å nå målene
Nå har regjeringen arrangert bærekraftskonferansen og jobber med en handlingsplan for hvordan vi kan nå bærekraftsmålene innen 2030. Matsvinn-utfordringene ble dessverre ikke tatt opp, men
Tips til 17.mai-maten
Det ser dessverre ikke ut til at det blir den store feiringen i år heller, men det er vår og det blir stadig varmere og
Matredderne Frida og Karen
Vi har tatt oss en prat med matredderne Frida og Karen, bak instagramkontoen @viblirveggis. De er vegetarianere på studentbudsjett og tester hvordan det er å
Bli kjent med TNM: Kurt
Hvem er Kurt? Kurt er gründeren bak Throw No More og jobber som daglig leder i selskapet. Kurt er full av geniale ideer og engasjerer
Moussaka – med rester av lammelår
Er du en av de som er så heldig å ha rester av lammelår etter påsken? I stedet for å spise restene med poteter, saus
Marmelade av slitne appelsiner
Det er fort gjort å kjøpe inn litt for mange appelsiner til påske. Selv om de begynner å bli litt slitne er de supre å
Hvorfor er matsvinn et problem?
Den ferskeste rapporten fra FNs miljøprogram (UNEP) avslører en skremmende statistikk: Hele 17 prosent av maten som når butikker, restauranter, matservering og husholdninger, blir kastet.