Knuste poteter er det perfekte tilbehøret til sommermat eller grillmat. Det er enkelt å lage, passer til salat, lune retter eller det du skal grille.
Fremgangsmåte
Beregn ca 3 poteter per pers
- Kok potetene (dekk potetene helt med vann og kok til du kan stikke en gaffel gjennom)
- Varm ovnen til 225 grader
- Når potetene er ferdigkokte, hell av vannet og la de tørke/dampe litt
- Mos de med bunnen av et glass eller en skje
- Legg de utover på et brett med bakepapir under
- Hell litt olje over og krydre med timian, hvitløk, salt og litt ost på
- Sett de i ovnen til de blir gyldne (ca 15 min)
- For ekstra sprøe poteter, snu de etter ca 15 min og stek de i ca 5-10 min til
Hvis ikke resten av maten er klar, kan du la de være i ovnen med litt varme på. Et lite tips, hell over litt chimichurri over potetene.