Visste du at du kan bruke ferdig pizzadeig til langt mer enn bare pizza? Vegetarbloggen fant pizzadeig i appen vår og ga oss oppskriften på disse supergode og lettvinte hvitløkssnurrene med hvitløk, persille og ost – perfekt som middagstilbehør eller som snacks.
Ingredienser:
2 hvitløksfedd
1 liten bunt bladpersille
1 ts salt
1 dl olje
1 stor pizzabunn
100 g revet vegansk ost
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 225 grader, og kle et stekebrett med bakepapir.
Ha hvitløk, persille, salt og olje i en foodprocessor og kjør til det er ganske jevnt.
Ha pizzabunnen på kjøkkenbenken, fordel hvitløksoljen og osten over, og rull bunnen sammen til en lang pølse. Skjær denne i 10 like store skiver.
Ha skivene utover på stekebrettet, press dem ned slik at de blir litt flatere, en høyde på 2-3 cm er okei. Stek i 10-15 minutter, nyt snurrene varme eller lune.