Foto: Mari Hult (Vegetarbloggen)

Hvitløkssnurrer

Visste du at du kan bruke ferdig pizzadeig til langt mer enn bare pizza? Vegetarbloggen fant pizzadeig i appen vår og ga oss oppskriften på disse supergode og lettvinte hvitløkssnurrene med hvitløk, persille og ost – perfekt som middagstilbehør eller som snacks.

 

Ingredienser:

2 hvitløksfedd

liten bunt bladpersille

1 ts salt

1 dl olje

1 stor pizzabunn

100 g revet vegansk ost

 

Fremgangsmåte: 

Forvarm stekeovnen til 225 grader, og kle et stekebrett med bakepapir.
Ha hvitløk, persille, salt og olje i en foodprocessor og kjør til det er ganske jevnt.
Ha pizzabunnen på kjøkkenbenken, fordel hvitløksoljen og osten over, og rull bunnen sammen til en lang pølse. Skjær denne i 10 like store skiver.
Ha skivene utover på stekebrettet, press dem ned slik at de blir litt flatere, en høyde på 2-3 cm er okei. Stek i 10-15 minutter, nyt snurrene varme eller lune.

 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?