Throw No More og Joker er i gang med Pilot!

Publisert april 24, 2020

Joker vil redusere matsvinnet i sine butikker, og gjør dette i samarbeid med appen Throw No More. Sammen er de nå i gang med en pilot, der de tester appen i 17 Joker-butikker. 

– Du ser hvilke nedsatte varer butikken til enhver tid har i appen og kan enkelt stikke innom for å handle. Det forteller markedssjef i Joker, Roy Hval. Han er stolt av Joker-kjedens nye samarbeid med Throw No More, og gleder seg til å starte opp. 

–  Vi begynner med 17 butikker rundt om i landet for å høste erfaringer. Målet er at flest mulig Joker-butikker skal være på løsningen i løpet av 2020, sier han. 

Throw No More er en matsvinn-app som viser deg hva din lokale dagligvarebutikk har til nedsatt pris på grunn av dato. Du får med andre ord oversikt over hvilke datovarer alle butikkene i nærheten av deg har, og til hvilken pris. 

Throw No More-appen lanseres i samarbeid med Joker

Matbudsjettet er et sted der mange av oss både kan og vil kutte utgifter. Ved å handle flere av matvarene på handlelisten til nedsatt pris på grunn av dato, er det mye penger å spare. Samtidig hindrer du at disse varene blir til svinn.

– Dette er vinn-vinn for både kunder, miljøet og butikk. Kundene sparer penger og samtidig reduseres matsvinnet, forteller Kurt Falch Stokke som er gründer av Throw No More.  

– Matsvinn er en stor utfordring for miljøet og noe vi ønsker å unngå i størst mulig grad, både ved å redusere svinnet i butikk, men også ved å hjelpe kundene våre til å redusere svinnet sitt hjemme, forklarer Hval. 

Han håper at mange Joker-kunder vil laste ned Throw No More-appen og bruke den aktivt. Både nå i pilotperioden og senere, når flere Joker-butikker er med. 

Dette er Joker-butikkene som er med og tester appen nå i første omgang:

Bor du i nærheten av en av butikkene?

Last ned appen for iOS her!

Last ned appen for Android her! 

 

Joker Egedahl
Joker Egersund
Joker Ervik
Joker Fall
Joker Finsland
Joker Foldereid
Joker Kleive
Joker Ljan
Joker Oslo S
Joker Reinslettveien
Joker Risteigen
Joker Rønvik
Joker Spilde
Joker Torshov
Joker Vaset
Joker Vestkanten
Joker Sandvikstorget

 

Usikker på om det er trygt å kjøpe mat som nærmer seg utløpsdato? Les om holdbarhetsdatoer her

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?