Vi ønsker å bygge en mer miljøbevisst verden.

Throw no more har team i Europa og Nord-Amerika.

 

Besøksadresse

Bergen:
Media City Bergen
Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen

Oslo: 
Technopolis Fornebu
Martin Linges vei 17 – 25, 1364 Fornebu

Organisasjonsnummer:
917245444

Kurt Falch Stokke CEO & Founder | Norge

Kurt er grunnleggeren og idealisten bak Throw No More. Han er en gründer med fokus på å få redusert vårt globale miljøavtrykk.

E-post: kurt@thrownomore.no

Ulf Rasmussen Business Developer| Norge

Ulf er forretningsutvikler og medeier i Throw No More. Han har mange års erfaring og kompetanse fra omstilling og utvikling av store og mellomstore bedrifter, inkludert å være medgründer i flere oppstartsbedrifter.

E-post: ulf@thrownomore.no

Marie Thrane Marketing & administrative coordinator | Norge

Marie har en master i Folkehelsevitenskap og har kunnskap om helse, ernæring, klima og bærekraftig livsstil. Hun er opptatt av å fremme et bærekraftig kosthold, med fokus på å minske matsvinnet.

E-post: marie.thrane@thrownomore.no

Marie Thrane

Ida Gaasland Social Media Administrator| Norge

Ida studerer økonomi og administrasjon. Hun er lidenskapelig opptatt av miljø og bærekraft.

E-post: ida.gaasland@thrownomore.no

Bjørn Nese CTO | Norge

Bjørn er en erfaren programutvikler. Han har vært arkitekt og utviklingsleder for en rekke ulike programvarer gjennom to tiår.

Krzysztof Kamiński Senior Developer | Norge

Krzysztof er seniorutvikler med bred erfaring innenfor systemutvikling og integrasjon.

Aaron Kinder CEO | Canada

Aaron Kinder er en erfaren entreprenør og forretningsleder for en rekke kanadiske bedrifter. Han ble med på Throw No More-bølgen i 2017 for å få appen spredd til det nordamerikanske markedet.

Devon Bortscher Marketing Director | Canada

Devon er en erfaren strateg som brenner for å få redusert matsvinn.

Kamran Awan Controller | Canada

Kamran har arbeidet solid erfaring innen finans- og regnskap.

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?