Julie Aass

Ønsk Julie velkommen i Throw No More

Publisert august 01, 2021

Julie Aass er ansatt som administrativ koordinator i Throw No More. Hun starter 1. september og vi gleder oss! Julie har en master i samfunnsernæring og interesserer seg stort for sunn og bærekraftig mat, og ikke minst: matsvinn. Både denne faglige bakgrunnen, erfaring fra administrative oppgaver, teknologi og lidenskapen for gode løsninger for mindre matsvinn gjør at Julie passer perfekt inn i Throw No More! Vi tok en prat med Julie før hun starter.

 

Hvorfor ønsker du å jobbe i Throw No More?

TNM er et spennende og fremtidsrettet selskap med en viktig visjon, og mulighetene i teknologien TNM utvikler er mange! Matsvinn er et stort problem i hele verdikjeden, og jeg er supermotivert til å være med å finne løsninger for hvordan vi kan gjøre verdens matsystemer mer bærekraftige og spare natur og dyreliv. Enorme mengder ressurser går tapt når vi kaster mat, men med løsninger som TNM kan industrien finne nye fremgangsmåter – både for å kaste mindre og å unngå overproduksjon.

Hvordan tenker du at du kan bidra i kampen om å redusere matsvinnet i dagligvarebransjen?

Jeg kan bidra med kunnskap om ernæring, næringsmidler, matsystemer og erfaring fra startup-miljøer innen teknologi, mat, miljø- og dyrevern. I rollen som administrativ koordinator i TNM, håper jeg å kunne bidra til å gjøre matredding enkelt og lønnsomt – både for dagligvarebransjen og forbrukere. Ellers kan jeg bidra med mye positiv energi og stå på-vilje!

Bakte grønnsaker i form
Et godt matreddertips er å bake grønnsaker og andre rester i ovnen.

Har du et matreddertips?

Kjøp en stor fryser og frys ned alt av rester og matvarer som nærmer seg utløpsdato! Jeg har en datter på litt over ett år og som oftest blir det mat igjen på tallerkenen, men dette kan fint fryses ned og bli til lunsj/middag en annen dag. Et annet tips er å lage supper, gryter og former med rester du har i kjøleskapet. Selv blander jeg ofte alle mulige slags grønnsaker i en form med hvitløk, salt, pepper og olje og setter den rett i ovnen – godt, raskt, billig og sunt!

 

Tar over for Marie Thrane

Julie Aass er en av to nye ansatte som tar over stillingen til Marie Thrane, som begynner i ny jobb hos Høyskolen Kristiania i august. I tillegg til Julie som administrativ koordinator er Bahar Darabi ansatt som Head of Marketing, og vil ha ansvar for markedsføring, sosiale medier og kommunikasjon. Det blir spennende å se utviklingen i selskapet fremover, det er så gøy å se teamet vokse!

 

Last ned app for iOS

Last ned app for Android

 

Les om vår CTO, Kamyar her!

Lær mer om hvorfor vi må jobbe mot mindre matsvinn her

 

Er du en som ønsker å spare penger samtidig som du reduserer matsvinn?

Er du en forhandler som ønsker å forbedre ditt miljøavtrykk ved å redusere matsvinn?